Logo

Overloonse


Bridge


Club


Logo

Nieuws


Privacy Policy Overloonse Bridge Club

Met ingang van 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing.

De Overloonse Bridgeclub
gevestigd aan Raaijweg 15-17, 5825 AL te Overloon, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoal weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
bmcejans@ziggo.nl

B.M.E.C. Jans is de Functionaris Gegevensbescherming van de Overloonse Bridge Club.
Hij is te breiken via bovenstaand email-adres.

Persoonsgegevens die wij verwerken.
De Overloonse Bridge Club verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam;
- Adresgegevens;
- Telefoonnummer;
- Geboortedatum;
- E-mailadres;
- Rekeningnummer.

Bijzondere en/of gevoelige peroonsgegevens die wij verwerken.
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder toestemmingperoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via het contact adres van onze vereniging, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken.
De Overloonse Bridge Club verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- U te kunnen bellen od e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
- Het toezenden van betalingsfactuur;
- Het toezenden van de uitnodiging ledenvergaderingen;
- Het toezenden van brieven omtrent evenementen;
- Het maken van uitslagen en certificaten.

Geautomatiseerde besluitvorming.
De Overloonse Bridge Club neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we peroonsgegevens bewaren.
De Overloonse Bridge Club bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.
Voor de boekhouding worden bankgegems 7 jaar bewaard.

Delen van persoonsgegevens met derden.
De Overloonse Bridge Club verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkers overeenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens De Overloonse Bridge Club blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken.
De Overloonse Bridge Club gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen.
U heeft recht om uw peroonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door de Overloonse Bridge Club en heeft u recht op gegevensoverdraagbaarheid.
Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de peroonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens, sturen naar de secretaris van de Overloonse Bridge Club.

De Overloonse Bridge Club wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons"  Klik hier

Hoe wij peroonsgegevens beveiligen.
De Overloonse Bridge Club neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn  of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via de secretaris van de Overloonse Bridge Club.